Kuus meest kingivad naistele muusika

Laura Vadam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naistepäeva kontserdil astub üles seitse eriilmelist ja ­armastatud lauljat, sealhulgas Koit Toome.
Naistepäeva kontserdil astub üles seitse eriilmelist ja ­armastatud lauljat, sealhulgas Koit Toome. Foto: Sander Ilvest

Kuigi laulja Kalle Sepp naistepäeval, nelk hambus, ringi ei jookse, peab ta tähtpäeva tähistamist oluliseks. Eriline kink on tema arvates just muusika. Ja nii esitavadki kuus meest ja üks naine Pärnu kontserdi­majas armastuslaule nagu “Kohtumistund” ja “Silmade sära”, mille sekka lisatud kelmikamaid ja lõbusamaid palu.

Kava “Meestelt naistele” – meloodiline elamuskink – on pühendatud õrnemale soole, kuigi Sepa sõnutsi kõnetab nii mõnigi teos ka mehi. “Ega nende lugude laulmine meilegi vastumeelne ole,” tõdes ta. Popstaarid Tanel Padar ja Koit Toome, klassikalise taustaga Marko Matvere ja Jassi Zahharov, telesaadetest rahva südame võitnud Sepp ja Juss Haasma ning lauljanna-näitleja Saara Kadak moodustavad erilise koosluse, ühendades traditsioonilise ja nüüdisaegse, vana ja uue.

Neli neist on võitnud paroodiasaate “Su nägu kõlab tuttavalt”, seega jõuab Pärnu lavale mitu huvitavat karakterit. Lauljad-näitlejad lisavad kontserdile vunki, astudes välja tavapärasest rollist. Tänavu valiti palad, mis võimaldavad luua erilised duetid ja kollektiivid. Samuti pannakse kokku superbänd, kus iga laulja mängib üht pilli. Näiteks ­Haasma soleerib trummidel. “Kõiki üllatusi ei saa aga ära rääkida, kuid pilli mängivad pea kõik ja nii sünnivad kordumatud hetked,” lisas Sepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles