Kivimägi: Pärnumaa on Harju- ja Raplamaa järel tähtsuselt teine

Kalev Vilgats
, Pärnu Postimehe arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakondlane Toomas Kivimägi.
Reformierakondlane Toomas Kivimägi. Foto: Lilli Tölp

Kaks ja pool tundi enne valimisjaoskondade sulgemist võttis Pärnu Postimehe helistamise peale erakondade Pärnumaa esinumbritele telefoni vastu vaid Reformierakonna kohaliku valimisnimekirja esikandidaat Toomas Kivimägi.

Küsisime, kuidas on tema tunne, kui jäänud on veel mõni tund  valimisjaoskondade sulgemiseni.

“Tunne on hea,” kinnitas Kivimägi. “Väidan, et meil on selgelt kõige tugevam nimekiri Pärnumaal. Olen mänginud nimekirja tugevuse peale. Tegime kõige rohkem kampaaniatööd ja väga tõsimeeli. Need seisukohad, mida Reformierakond on välja öelnud, viivad Eestit edasi – see on minu arvamus.”

Seniseid tulemusi analüüsides leidis Kivimägi, et Pärnumaa on Harju- ja Raplamaa ringkonna järel valimistel olulisuselt teine piirkond.

“Reformierakond konkureerib siin Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) pesaga (heas mõttes, mõistagi!) number 1. Pean silmas Mart Helmet,” selgitas reformipartei kohalik esinumber. “Konkureerime Keskerakonna pesaga number 2 ehk Kadri Simsoniga ning alahinnata ei tohi Indrek Tarandit sotside leerist, kes üksikkandidaadina on Euroopa Parlamendi valimistel teinud kaks tugevat tulemust. Loomulikult ka Andres Metsoja Isamaast pluss terve rida omavalitsusjuhte. Ses mõttes olen veendunud, et Pärnumaa on üleriigiliselt piirkond number 2, kus on kokku saanud väga tõsised tegijad.”

Kivimägi tunnistas, et valitsuses olemise eelis on võimalus raha külvata. “Nii tehtigi, meil seda raha ei olnud. Mulle jäi silma, et internetimeedia reklaamis jäime alla nii Keskerakonnale kui Isamaale,” oli Kivimägi enesekriitiline.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles