Kadri Simson: Seis on pingeline (3)

Kalev Vilgats
, Pärnu Postimehe arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Simson.
Kadri Simson. Foto: Sander Ilvest

Keskerakonna valimisnimekirja esinumber Pärnumaa valimisringkonnas majandus- ja taristuminister Kadri Simson palus vabandust, et ei saanud Pärnu Postimehe kõnele varem vastata, kuna oli nõupidamisel peaminister Jüri Ratasega.

Tunde kohta kaks tundi enne valimisjaoskondade sulgemist ütles Simson, et see on hea. “Olen pikalt teinud tänavakampaaniat ja võin öelda, et nii vahetut ega sooja osavõttu pole varem olnud. Seda kampaaniat oli väga hea teha,” tõdes Simson.

Valimistulemuse prognoosi suhtes ohkas Simson sügavalt. “Ma ei oska seda prognoosida. Praegu tundub, et tänase päeva aktiivsus on madalam kui neli aastat tagasi. Selge on, et e-hääletus soosib Reformierakonda ja meie valijad käivad õigel päeval valimas,” ütles Simson, kes tunnistas, et Pärnumaal pole tal kunagi häälte saamisega probleeme olnud.

“Uuringud näitavad, et seis on väga pingeline. Oleme Pärnumaal seadunud lati väga kõrgele: kaks mandaati, mis oleks enam, kui Keskerakond Pärnumaal on kunagi suutnud. Seisukoht on selline, et kui tahame võita ja Jüri Ratasele anda uue ja tugevama mandaadi, peab iga valimisringkond tegema tugevama tulemuse,” rääkis Simson.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles