“Siili” abil peatatud autojuht veedab märtsi arestikambris

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Laupäeval pidas politsei Pärnumaal kinni autojuhi, kes ületas kiirust märkimisväärselt, eiras politseinike peatumismärguannet ja püüdis korrakaitsjate eest põgeneda.

Selle käigus tekitas ta omakorda liiklusohtlikke olukordi. Auto peatamiseks sulgesid politseinikud Nurme küla juures liikluse, tegid teetõkke ja peatasid põgeneja “siili” abil.

Roolis olnud 26aastane mees peeti kohapeal kinni ja täna ennelõunal seisis ta kohtuniku ees. Arvestades, kui suurde ohtu mehe tegevus kaasliiklejad seadis ja kui traagilised võinuks olla sellise käitumise tagajärjed, määras kohus mehele karistuseks 30 päeva aresti ja lisakaristusena peatati tema juhtimisõigus pooleks aastaks.

Pärnu politseijaoskonna patrullitalituse juht Henry Murumaa avaldas lootust, et kuust ajast arestikambris mehele piisab, mõistmaks tegude tõsidust. “Sellisel kiirusel kihutada on juba iseenesest väga ohtlik, kui sellele lisada läbimõtlemata möödasõidud, mille tulemusel vastutulevad autojuhid järsult tee äärde pidid tõmbuma, siis saab vaid loota, et kuu kambris ja pool aastat liiklusest eemal paneb mehe oma rikkumiste tõsidust mõistma,” sõnas Murumaa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles