Noored maadlejad heitlesid mehiselt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu ja Vändra klubi maadlejad naasid meistri­võistlustelt seitsme ­medaliga.
Pärnu ja Vändra klubi maadlejad naasid meistri­võistlustelt seitsme ­medaliga. Foto: Maadlusklubi Leo

Haarded, seongud ja heited: Tapal Eesti juunioride Kreeka-Rooma maadluse meistrivõistlustel nägi silmapaistvaid võtteid kõigi kolme Pärnumaa klubi sportlastelt. Edukaimad olid Leo maadlusklubi poisid, kes võitsid kaks meistritiitlit ja tulid üldarvestuses 24 klubi seas teiseks.

Kodumaakonda esindasid tiitlivõistlustel Lihula raskejõustikuklubi Leola, Vändra Suure Karu Pojad ja Pärnu maadlusklubi Leo.

Leo maadleja Sander Tagu, kes praegu treenib Audentese spordigümnaasiumis, võitis kindlalt kuni 55kiloste maadlejate hulgas. Finaalis heitles ta Valga spordiklubi maadleja Mark Anissimoviga. “Selles kehakaalus tal praegu vastaseid pole,” kommenteeris Leo maadlusklubi juhatuse liige Riho Uibo. Teise meistritiitli tõi Pärnu klubile Randel Uibo, kes võidutses kuni 72kiloste vägilaste seas.

Kuid mis on Leo maadlejate edu saladus? Treener Gristen Heinmetsale tuli enne täiskasvanute Eesti meistrivõistlusi ­appi kunagine tippmaadleja Tõnis Naarits.

Randel Uibo oli pärast mullu novembris Norra laagris saadud põlvevigastust pikal treeningpausil. Ta tunnistas, et Naaritsata, kes aitas tal lihvida tehnikat ja taastas enesekind­luse, olnuks keeruline kaitsta kolm nädalat tagasi täiskasvanute ja nüüd juunioride meistritiitlit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles