Kultuurihuvilist kutsuvad nii laulupeod kui kirikukontserdid

Karoliine Aus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal toimus Vaba Rahva Laul Paides.
Eelmisel aastal toimus Vaba Rahva Laul Paides. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Veel pool tundi jäänud. Kui kell keskööl kukub ja kätte on jõudnud 1. november, peavad kõik dokumendid olema Pärnu linnavalitsusele esitatud. Kultuurikorraldajale venivad viimased viis minutit poole tunni pikkuseks, selle ajaga jõuab projekti veel kord üle lugeda, vead parandada, taotluse allkirjastada ja teele saata. Ta pühib laubalt higi ja jääb ootama vastust. Möödub kuu, ­teine … Lootus hakkab kaduma.

Kuid küünlakuus sai siiski selgeks, millised 66 ettevõtmist said oma rahataotlusele jah-vastuse.

Pärnu linnavalitsuse kultuuriprojektide komisjon andis välja 88 434 euro eest toetusi. Summad, mis projektide elluviimiseks anti, küündisid 100st 7500 euroni. Suisa 16 ettevõtmist sai rahatuge 2000 eurot või enam ja neid üritusi allpool tutvustamegi.

Välja on jäänud talvine bluusifestival, sest see on juba selja­taga, heliplaadi “Pernu Läte” väljaandmine ja selle esitluskontsert ja Sibyl Vane’i kolmanda albumi ilmumine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles