Piletimäng: naudi Noorkuu jõulukontserti!

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorkuu ja Rosanna Lints lähevad jõulutuurile.
Noorkuu ja Rosanna Lints lähevad jõulutuurile. Foto: promo

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Vahetult pärast jõule, 27. detsembril saab Pärnu kontserdimajas nautida vokaalansambli Noorkuu ja superstaari saatest tuttava pärnaka Rosanna Lintsi ühist jõulukontserti. Kontserdiprogramm sisaldab nii Noorkuu värsket loomingut, vanu hitte kui jõululaule. Bändil on publiku jaoks varuks üllatusi.

Loosime Noorkuu ja Rosanna Lintsi jõulukontserdile välja 2x2 pääset!

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kas Rosanna Lints oli Noorkuu asutamise ajal 1996. aastal ühe- või kolmeaastane?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 7. detsembri keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise nädala küsimuse “Kas ansambel Parvepoisid on muusika tegemise kõrval avaldanud mitu lauluraamatut või muinasjutukogumikku?” õige vastus on lauluraamatud.

Terve eelseisva nädalavahetuse saavad kaaslasega pidutseda Ülejõel asuvas Kentuki Lõvi pubis Ave Must, Gerda Saar ja Kristi Tartu.

Võitjatega võtame ühendust.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles