Noored solistid säravad uues laulusaates “Tähtede lava” (1)

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saates osalevad lapsed kolmes vanusegrupis.
Saates osalevad lapsed kolmes vanusegrupis. Foto: Kairit Leibold

Eilsest alustas ETVs laulusaade “Tähtede lava”, kus saab kaasa elada noortele solistidele kõikjalt Eestis, ka Pärnumaa lauljad astuvad saates üles.

Saade on olemuselt samasugune, nagu oli “Laulukarusell”. “Kuidas siis teisiti saame täiendust tulevikus kas või Eesti Laulu, aga ka kogu Eesti muusikasse, kui me juba väiksest peale noortele lauljatele esinemiskogemust ei paku?” arutles ETV elamussaadete toimetuse juht Karmel Killandi.  

Kahes esimeses saates tutvutakse andekate Eesti lauljatega ja selguvad need 30 last, kes kolmandast saatest võistlustulle astuvad.

Saates osalevad lapsed kolmes vanusegrupis. Kõige pisemad osalejad on kolmeaastased. Läbi kevade saab kaasa elada nende edusammudele. Eelvoorudest edasipääsejaid ootavad ees laululaagrid ja aina põnevamaks muutuvad etteasted, seejuures saavad laululapsed endale edaspidi lavapartneriteks tuntud artistegi. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles