Vutihooaeg sai hangede vahel avapaugu: tippliigades kaasa löövad Pärnumaa tiimid seavad kõrgeid sihte

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esiliiga tiimil Pärnu Vaprusel ja esiliiga B tasandil mängiivatel Pärnu jalgpalliklubil ning Vändra Vaprusel on alanud hooajaks kõrged sihid.
Esiliiga tiimil Pärnu Vaprusel ja esiliiga B tasandil mängiivatel Pärnu jalgpalliklubil ning Vändra Vaprusel on alanud hooajaks kõrged sihid. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Tippliigadesse kuuluvad Pärnumaa vutimeeskonnad on väravavõrgud talvekorterist välja otsinud, et neid järgmise 35 nädala jooksul võimalikult tihti sahistada: esiliiga tiimil Pärnu Vaprusel ja esiliiga B tasandil mängiivatel Pärnu jalgpalliklubil ja Vändra Vaprusel on alanud hooajaks kõrged sihid.

Kalev Pajula, Pärnu Vapruse peatreener: ettevalmistusperiood algas detsembri keskel. Ilm on mänginud väga olulist, aga kahjuks väga negatiivset rolli, kuna me ei saanud kolm ja pool nädalat järjest kunstmurustaadioni olukorra tõttu (väljak libe ja kõva, K. H.) pallitreeninguid teha.

Ega me niisama, käed rüpes, istunud ega ilma soojenemist oodanud, vaid tegime tublisti jõudu ja jooksime.

Nagu varem oleme öelnud, on meie eesmärk arendada mängijaid individuaalselt ja võistkondlikult, taastada mängijates enesekindlus ja usk enda võimetesse, mis paaril viimasel hooajal on kõikuma löönud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles