Galerii: pisikesed gümnastid teenisid võimlemisfestival mitu laureaaditiitlit

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kilingi-Nõmme ja Uulu kooli pisikesed gümnastid teenisid Raplas koolispordiliidu võimlemisfestivalil laureaaditiitli.

Kilingi-Nõmme gümnaasiumi sportlased pälvisid laureaaditiitli võimlemisrühmade kategoorias 1.–3. klassi vanuseastmes kavaga “Hüpeldes ja kiikudes” ja 4.–6. klasside arvestuses kavaga “Lumelilledena”. Mõlema rühma juhendaja ja kavade autor on Margit Schmidt.

Liikumisrühmade kategoorias võitsid kolmandat aastat järjest laureaaditiitli Uulu põhikooli võimlejad, kes esitasid 1.–3. klassi vanuseastmes kava “Piisake vett, palun”, mille autor ja juhendaja on Anu Nõmm.

Žürii otsuse kohaselt anti välja kümme tiitlit ja viis eriauhinda. 

Žürii hindas esinemiskava vastavust juhendile, õpilaste treenitust, kehalisi võimeid ja kava tehnilist täitmist, esinemisühtsust, väljenduslikkust ja kava vastavust laste võimetele, muusika valikut (muusika eakohasust, liigutuste ja muusika kooskõla, vastavust kava kompositsioonile) ning kava kompositsiooni (liigutuste mitmekülgsust, kava ideed, originaalsust, kava eakohasust, esteetilisust, esinemisväljaku kasutamisoskust, eri kujundite ja tasapindade kasutamist).

Festivalil osales 29 rühmas 340 õpilast. Pärnumaad esindasid Uulu põhikool, Kilingi-Nõmme gümnaasium ja Sindi gümnaasium.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles