Osa Pärnu koole õpetab lapsi rulatama

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Raba 5 noortekeskuse tänavuse sisehooaja avamine.
Pärnu Raba 5 noortekeskuse tänavuse sisehooaja avamine. Foto: Teele Mustallikas

Osa Pärnu koolide kehalise kasvatuse tundidest toimub ekstreemspordikeskuses, kus lapsed saavad õppida rulaga sõitma, kirjutab ERR.

Hiljuti leppisid keskuse eestvedaja Rasmus Paimre ja Pärnu linnavalitsuse haridusosakond kokku, et osa kehalise kasvatuse tundidest toimub selles keskuses. Sel kolmapäeval tegid oma esimese tunni seal Tammsaare kooli poisid, reedel aga Kuninga tänava põhikooli tüdrukud.

“Meie soov oli muuta kehalise kasvatuse tund huvitavamaks ja anda noortele rohkem võimalusi eri asju proovida. Loomulikult meeldib õpilastele, et nad saavad kehalise kasvatuse tundidest natuke vaheldust,” rääkis Paimre.

Linn toetab ekstreemspordikeskust treeneritasude ja transpordiga, Riigilt on rahastus, et lapsed saaksid bussiga linnast äärelinna sõita täpselt nii, jõudmaks vahetunniga keskusesse.

Vanasse ujulasse ehitatud ekstreemspordikeskus Raba 5 valmis Pärnu linna kaasava eelarve toel veebruaris aasta tagasi. Selle ajaga on pargis toimunud kuus suurt võistlust, kus on osalenud Soome, Läti, USA ja Inglismaa noored. Samuti on korraldatud üle kümne pisema ürituse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles