Viietärnihotelli pakutu lõi maratonimehel kõhu lahti: Ise olen süüdi, et ahvatleda lasin

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roman Fosti.
Roman Fosti. Foto: Sander Ilvest

Maratonijooksja Roman Fosti osales eile õhtupimeduses Bahreini poolmaratonil, läbides distantsi ajaga 1:05.29, mis andis 23. koha. Paraku segas tal võistlemist viimastel kilomeetritel kõhuhäda.

Suvepealinna jooksja läbis pool maad 32 minutiga ja tunne oli hea. "Viimasel kuuel kilomeetril pidin aga kaks korda peatuma. Eks ma ole ise süüdi, et lasin viietärnihotelli uudsetel toitudel end ahvatleda," kirjutas maratonimees oma Facebooki lehel.

Samuti selgub postitusest, et pärnakas jooksis finišis läbi naiste võitjale mõeldud lindi.

"Võistlust korraldati esimest korda ja nimetati kalleimaks poolmaratoniks, kohale oli toodud poolsada tippjooksjat, ka poolmaratoni maailmarekordi omanik, kes jäi alles kuuendaks. Esikoha auhinnaks 100 000 dollarit. Olin protokollis 23., esimese naise järel, kuigi finišisirgel spurtisin, et meeste au kaitsta, ja pidin seetõttu naisvõitja lindist ise läbi jooksma. Ei olnud džentelmen seekord," seletas Fosti.

Fosti osaleb kolme nädala pärast Hannoveri maratonil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles