Galerii: noored maadlejad teenisid kodustel meistrivõistlustel neli tiitlit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paikuse spordikeskuses toimusid kadettide (U18) Eesti meistrivõistlused maadluses ja korraldajaklubi Leo jättis Pärnumaale neli Eesti meistritiitlit.

Meie maakonda esindas peale maadlusklubi Leo Lihula raskejõustikuklubi Leola. Vändra Suure Karu Poegadel pole selles vanuseklassis sportlasi välja panna.

Allan-Devid Ševtsov (kehakaalus kuni 110 kilogrammi) võidutses nii Kreeka-Rooma kui vabamaadluses. Topelttšempion valiti turniiri parimaks maadlejaks. 

Kreeka-Rooma maadluses teenisid Leo klubist meistritiitli veel Sander Tagu (–55 kg) ja Raimond Uibo (–65 kg). Robyn Paulberg (–71 kg) pidi leppima hõbedaga. Selles stiilis pälvisid Pärnu klubi sportlased kokkuvõttes kolmanda koha. Vabamaadluses said pronksise autasu kaela Tagu ja Paulberg.

Leola klubi saagiks jäi üks pronks, mille Kreeka-Rooma maadluses võitles välja Eerik Pank (–110 kg), kes poolfinaalis kaotas hilisemale võitjale Ševtsovile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles