Jääpurjetajad jahtisid Pärnumaa meistrimedaleid

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teist hooaega jääpurjekat taltsutav Angeliina Maria Isabel Õunap pani Topu lahel oma paremuse veenva ülekaaluga maksma.
Teist hooaega jääpurjekat taltsutav Angeliina Maria Isabel Õunap pani Topu lahel oma paremuse veenva ülekaaluga maksma. Foto: Eesti jääpurjetamise liit

Eesti ja Läti kõval veel purjetajad kihutasid Läänemaal Topu lahel Eesti karikasarja kolmandal etapil, Pärnumaa meistrivõistlustel.

DN-klassis võitis nelja sõidu kokkuvõttes esikoha Joonas Kiisler Haapsalust, teiseks tuli Pärnu jahtklubi sportlane Rasmus Maalinn ja kolmanda pjedestaalikoha hõivas Läti vanameister Gunars Rozenbergs. Esikolmikule järgnesid Toivo Aardemaa Haapsalust ja Saaremaa jääpurjetajad Daniel Rüütel ja Kevin Grass. Parima naisvõistleja auhinna sai pärnulanna Johanna Taggu. Juunioride meistrikulla teenis Maalinn, hõbedale tuli Rüütel ja pronksi pälvis saarlane Joosep Laus. Neljas oli Ott Saar Hiiumaalt, viies Anvar Sepp Pärnust ja kuues Karl Ader Saaremaalt.

Kuni 15aastaste Ice Optimisti klassis pani oma paremuse maksma Pärnu jahtklubi purjespordikooli treenerite kasvandik Angeliina Maria Isabel Õunap, kes suutis neljast sõidust kolm võita ja korra teisena finišeerida. Teise auhinna vääriliselt seilas Artur Ader Saaremaa merispordiseltsist ja kolmandaks tuli Tallinna kalevlanna Romi Safin. Neljas oli pärnakas Pert Salundi, viies saarlane Henri Lember ja kuuendana lõpetas regati võitja klubikaaslane Lisbeth Taggu. Karel Ratnik purjetas kaheksanda koha vääriliselt, Laura Marii Taggu oli üheksas, Emma Mia Kaar kümnes ja vaid ühe sõidu lõpetanud Andrias Sepp pidi leppima 11. kohaga.

Monotüüp XV klassis võitsid esikoha Ants Haavel ja Andres Laul Saaremaa merispordiseltsist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles