Spordiklassid vaevlevad õpilaste puuduse käes

Karl Hütt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raeküla kooli spordiklassides on võimalik õppida tennise või jalgpalli eriala, suurt tungi spordiklassidesse aga ei ole.
Raeküla kooli spordiklassides on võimalik õppida tennise või jalgpalli eriala, suurt tungi spordiklassidesse aga ei ole. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu Raeküla koolis tegutsevad spordiklassid, kus õpilased saavad peale õppekavas olevate kehalise kasvatuse tundide süvendatult tegelda ühe alaga: jalgpalli või tennisega. Paraku on niisuguste klasside vastu huvi leige.

Obergi jutu kohaselt peab laps spordiklassi astumiseks eelkõige tundma huvi ala vastu. “Tähtsad on tahe ja püüdlus sooritada harjutusi hästi,” rääkis ta ja täpsustas, et spordiklassi valivad õpilased välja vastavate alade õpetajad.

Seda kinnitas tenniseõpetaja Merle Pruul, kelle sõnutsi jälgitakse katsetel eeskätt koordinatsiooni, aga normatiive ei seata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles