Galerii: kehalise kasvatuse tund võib hõlmata rulasõitugi

Karoliine Aus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kehalise kasvatuse tundide eesmärk ei ole enam enda hingetuks jooksmine hea hinde nimel, vaid soov kujundada noortes spordiharjumus. Seepärast leitakse üha uusi mooduseid tutvustada õpilastele lõbusaid spordialasid ja liikumisviise, näiteks rulasõitu.

Märtsi algusest on võimalik kehalise kasvatuse õpetajatel tunde korraldada Pärnu ekstreemspordikeskuses Raba 5, kus kohalikud rulakooli treenerid Teele Mustallikas ja Valev Koitla õpetavad koolijütsidele, kuidas rulatamine käib. Kohapeal on olemas nii rulad kui toredad värvilised kiivrid.

Kolmapäeval täitsid vanasse basseini ehitatud rulapargi põneva spordialaga tutvuma tulnud Kuninga tänava põhikooli kuuenda klassi tüdrukud, kellest vaid üks oli varem sellega tõsisemalt tegelnud. Sära neidude silmis ja stiilsetest rulatüdrukutest inspireeritud riided reetsid, et õpilased on uudset kehalise tundi pikalt oodanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles