Ajakirjanikud otse-eetris: jooksuhuvilistel on viimane aeg tossud välja otsida

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevad toob Pärnumaale rahvaspordiüritused, mille jaoks on viimane aeg valmistuma hakata. Pilt tehtud Luitejooksul. 
Kevad toob Pärnumaale rahvaspordiüritused, mille jaoks on viimane aeg valmistuma hakata. Pilt tehtud Luitejooksul. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Tre Raadio ja Pärnu Postimehe ühissaates “Aktuaalne Pärnumaal” sai sel nädalal peateemaks kevad ning sellega koos hoogustunud sportimisharjumused.

Üks ajalehepoolsetest kõnelejatest, Karoliine Aus avaldas, et osleb trennieksperimendis “Diivanilt jooksudiivaks”, mille sihiks on jõuda nii heasse vormi, et suudaks mõnusa enesetundega läbida Kahe silla klubi tänavused jooksud. Aus avaldas, et kuigi võtab treeninguid tasa ja targu, on ta siiski esimese šoki läbi elanud: “Ma ei ole aastake teinud intensiivset trenni. Käisin joogas ja nii…

Aga kui sa järsku teed tund aega intensiivset trenni nii, et 40 sekundit harjutust ja 20 sekundit pausi, siis oli paras surm olla.”

Esimene väljakutset ootab Ausi juba vähem kui kuu aja pärast, mil toimub Luitejooks. Saatejuht Regina Atka-Jaakson rääkis, et on ise sellest jooksust osa võtnud ning see ei ole sugugi kergete killast. “Konkreetse raja puhul on mõistlik pigem vaikselt alustada ja kui lõpuks mahvi üle on, siis panna täisvungiga,” muljetas raadiohääl.

Küsimusele, kas Aus ootab juba 21. aprillil toimuvat jooksu, vastas eksperimendis osaleja, et praegu veel mitte. “Vaatame, mis ma paari trenni pärast ütlen.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles