Homme alustab PJK naiskond hooaega

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud hooaja viimane meistriliiga mäng kodus lõppes võiduga JK Tallinna Kalevi üle.
Möödunud hooaja viimane meistriliiga mäng kodus lõppes võiduga JK Tallinna Kalevi üle. Foto: Lilli Tölp

Homme pärastlõunal alustab Pärnu JK naiskond hooaega kodusel kunstmurustaadionil, kui võõrustab Põlva Lootost.

Eelmisel hooajal mängisid naiskonnad omavahel kahel korral ja nendes matšides ei jätnud Pärnu vastastele võimalust: võideti 4:0 ja 7:0.

„Superkarikas on selja taga, nägime praeguse perioodi tugevaid külgi ja arengukohti. Vigade parandus on tehtud ja nüüd võtame hooaja positiivselt vastu," sõnas PJK peatreener Anastassia Morkovkina. Tema hinnangul on Põlva Lootos alati ebameeldiv vastane, kelle vastu on olnud raske lüüa väravaid. Morkovkina loodab, et sel korral muudavad nad käekirja ja sahistavad võrku rohkelt.

„Oleme võistkonnana superkarika mängust omad järeldused teinud ja nüüd on meil võimalus meistriliiga hooaja esimeses mängus need vead parandada," kommenteeris naiskonna kapten Berle Brant, kes loodab, et naiskond suudab iga mänguga pakkuda üha paremat jalgpalli.

Branti hinnangul on vastas väga ambitsioonikas ja võrdne naiskond, kuid neilgi on ainult üks siht. "Toetus staadionil on meile väga oluline," lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles