Vändra kossupiigad võitsid pronksi

Kristo Niglas
, Reporter
Copy

Kolmapäeval toimus Pärnu spordihallis Eesti koolispordi liidu Sportlandi 3x3 korvpallisarja lõppvõistlus. Finaali oli kohale tulnud üle 400 noore 93 võistkonnast. Noorimate tüdrukute seas noppisid Vändra gümnaasiumi piigad pronksmedali.

4.–5. klassi tütarlaste arvestuses võttis finaalturniirist osa 18 võistkonda, kes jaotati kahte viiesesse ja kahte neljasesse alagruppi. Iga rühma kaks paremat jõudsid play-off'i. Veerandfinaalis olid võidukad Rapla Vesiroosi kool, Vändra gümnaasium, Linnamäe Vene lütseum ja Rapla Kesklinna kool.

Vesiroosi neiud alistasid poolfinaalis Vändra napilt 9:8 ja teises poolfinaalis oli Linnamäe 8:5 parem Rapla Kesklinna Koolist. Finaalis panid enda paremuse maksma Vesiroosi kooli õpilased 9:3. Kolmanda koha teenis poolfinaalis võitjatele kaotanud Vändra, kes alistas Rapla Kesklinna kooli 9:4.

Sportlandi 3x3 korvpallisarja projektijuht Robin Orgulas luges 2018/19. hooaja igati õnnestunuks. “Eeletappidel osalenud võistkondade arv jäi küll eelmisele aastale napilt alla, aga 470 kooli pole üldse paha tulemus. Eriti hea meel on Läänemaa üle, mis tuli tagasi kaardile. Finaalist võttis osa rekordilised 93 võistkonda! Olen tänulik neile õpetajatele, kes on leidnud võimaluse ja tahte sarjast osa võtta ning loonud seeläbi võimaluse enda kooli noortel spordist rõõmu saada,” avaldas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles