Türi–Tori kiirlaskumine toob Pärnu jõele üle 600 veespordihuvilise

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Kui veel nädalataguseid veeolusid kirjeldas korraldaja tõeliselt üllatava suurveena, siis praeguste ilmade jätkudes langeb veetase stabiilselt.
Kui veel nädalataguseid veeolusid kirjeldas korraldaja tõeliselt üllatava suurveena, siis praeguste ilmade jätkudes langeb veetase stabiilselt. Foto: Dmitri Kotjuh

Juubelihõnguline Türi–Tori kiirlaskumine toob tänavu Pärnu jõele üle 600 võistleja seitsmest riigist ja 104kilomeetrise distantsi, nii et nüüdsest on tegemist riigi pikima paadimaratoniga.

“270 paati ja üle 600 võistleja. Võrreldes eelmise aastaga on osalejaid ligemale 200 võrra rohkem,” ütles maratoni korraldava MTÜ Matkahundi juhatuse liige Koit Raud. Neist 67 on välisvõistlejad kokku seitsmest riigist.

Üllatavalt populaarseks osutus sel aastal tutvustatav üle 100kilomeetrine rada, kuhu registreerus umbes 100 inimest. Raua sõnutsi on see mõeldud vaid väga tugevatele sõitjatele. “Meil peab enne pimedat kohale jõudma. Mõne teise koha peal võib rahumeeli ööselgi loksuma jääda,” põhjendas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles