Suur Võidusõit toob Pärnu ringrajale oma ala tipud

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavusele Suurele Võidusõidule on oodata osalejaid vähemalt kaheksast riigist ja starti asub üle 160 võidusõitja
Tänavusele Suurele Võidusõidule on oodata osalejaid vähemalt kaheksast riigist ja starti asub üle 160 võidusõitja Foto: Karli Saul/SCANPIX

Regiooni suurim autode ja mootorrataste ringrajavõistlus toob juuni viimasel nädalavahetusel Pärnu auto24ringile põhjamaade ringrajatipud.

Juuni viimasel nädalavahetusel toimub Audru ringrajal juba kuuendat korda Baltimaade suurim rahvusvaheline autode ringrajavõistlus Estonian Grand Prix. Tegemist on nii Põhja-Euroopa, Soome, Baltimaade kui Eesti meistrivõistluste etapiga.

Tänavusele Suurele Võidusõidule on oodata osalejaid vähemalt kaheksast riigist ja starti asub üle 160 võidusõitja
Tänavusele Suurele Võidusõidule on oodata osalejaid vähemalt kaheksast riigist ja starti asub üle 160 võidusõitja Foto: Karli Saul/scanpix

Osalejaid on oodata vähemalt kaheksast riigist ja starti asub üle 160 võidusõitja. Võistlusele lisavad põnevust kaks motoringraja tippklassi – Superbike ja Superstock 600, kuid kaasa saab elada kõige noorematele sõitjatelegi Mini GP-100 klassis.

Pealtvaatajad võivad oodata elamusi võimsatelt Lamborghinidelt, Porschedelt, BMWdelt, GT Openi klassi autodelt, atraktiivsetelt Legendsi ja Historicu vormeli klassi võidusõiduautodelt.

Tuntumatest nimedest asuvad stardijoonele Raimo Kulli, Ian Eric Waden, Valters Zviedris, Tõnis Vanaselja, Tommi Haru, Andre Kiil, Hannes ja Tõnu Soomer, Jesper Holm, Rain Pilve, Martin Pärtelpoeg, Raimo Niemi, Marko Rantanen ja Toni Lähteenmäki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles