Video vägivallast Pärnu tänaval: lasterühmaga jalutanud naine sakutab mudilast nii jõuliselt, et laps sõiduteele kukub (6)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Facebooki grupis Märgatud24 Pärnus avaldati täna video, milles on näha, kuidas ranna rajoonis lastega jalutav täiskasvanu sakutab üht mudilastest nii jõuliselt, et laps hooga pikali kukub.

Miks täiskasvanud inimene lapsega nii jõhkralt käitub, videost ei selgu.

Video autori sõnutsi salvestas ta juhtunu juhuslikult kella 11.30 paiku. “Tahtsin filmida seda köit, millega lapsed üksteist veavad, aga siis täpselt hakkas juhtuma selline asi,” rääkis ta.

Facebooki grupis Märgatud24 Pärnus avaldati täna video, milles on näha, kuidas ranna rajoonis lastega jalutav täiskasvanu sakutab üht mudilastest nii jõuliselt, et laps hooga pikali kukub.
Facebooki grupis Märgatud24 Pärnus avaldati täna video, milles on näha, kuidas ranna rajoonis lastega jalutav täiskasvanu sakutab üht mudilastest nii jõuliselt, et laps hooga pikali kukub. Foto: Kuvatõmmis

Seda, mida naine lapsele karjus, ta täpselt ei kuulnud.

Video tegija jutu järgi keegi lapsega jõhkrutsemist lähemalt ilmselt ei näinud ega sekkunud.

Postituse saatja hinnangul on tegemist ilmselt lasteaiaõpetajaga, kes tõmbab lapse vastu maad ja karjub ta peale.

Postitus kogus tunniga üle 200 kommentaari, milles lapse kallal vägivallatsenud naise tegu hukka mõistetakse, kuid leidub neidki, kes lapse pikali paiskamist õigustavad.

Pärnu linnavalitsuse alushariduse peaspetsialist Marga Napp polnud videot näinud, kuid märkis, et kui midagi sellist toimus, on see väga halb ja lubas homme hommikul asuda juhtunut põhjalikumalt uurima.

Pärnus on 14 linnavalitsuse hallatavat lasteaeda ja linnas tegutseb kuus eralasteaeda ja -lastehoidu. Pole teada millise asutuse lapsed ja õpetaja on videole jäädvustatud.

Kommentaarid (6)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles