Soomusauto sõidab Keskväljakule

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhjusena, miks sari Pärnust algab, nimetas siinse jooksu korraldaja Indrek Viikmaa seda, et mullune üritus läks niivõrd hästi korda.
Põhjusena, miks sari Pärnust algab, nimetas siinse jooksu korraldaja Indrek Viikmaa seda, et mullune üritus läks niivõrd hästi korda. Foto: Mailiis Ollino

Homme algab Pärnus Sinilillejooksu sari, milles osalejad saavad toetada vigastatud kaitseväelasi. Keskväljakul toimub samal ajal perepäev, kus kohal eri jõustruktuuride esindajad.

Kuna üritusele on oodata palju rahvast ja tõotab puhkeda melu, märkis siinse jooksu korraldaja Indrek Viikmaa, et liiklejad võiksid olla tähelepanelikud. Kuid kiirus on piiratud ja liiklust suunab vestides meeskond.

Sinilillejooks on ellu kutsutud, austamaks ja toetamaks meie veterane, kes välismissioonidel on saanud vigastada. Sari on heategevuslik: osalustasudega kogutud tulu läheb taastusraviseadmete soetamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles