Huligaanid viisid kooli kõrvalt minema ülekäiguraja liiklusmärgi

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vembumehed paigutasid liiklusmärgi kaupluse parklasse invaparkimiskoha märgi asemele.
Vembumehed paigutasid liiklusmärgi kaupluse parklasse invaparkimiskoha märgi asemele. Foto: Urmas Luik

Möödunud nädalavahetusel said isehakanud liikluskorraldajad Häädemeestel hakkama mõtlematu tembuga: seni tundmatu seltskond otsustas, kus kooli läheduses liiklusmärgid paiknema peaksid.

Nimelt võeti laupäeva ööl vastu pühapäeva Häädemeeste keskkooli ja Konsumi vahel maha Pärnu tänaval asuv jalakäijate ülekäiguraja liiklusmärk. Vembumehed paigutasid selle hoopis kaupluse parklasse invaparkimiskoha märgi asemele.

Märgi võtsid piirkonnapolitseinik Rauno Lensmendi sõnutsi maha tõenäoliselt oma piirkonna inimesed. Täna hommikul olid kooli suunduvad noored seetõttu sunnitud teed ületama nõuetele vastava ja turvalisust tagava ülekäigurajata.

Piirkonnapolitseinik ei soostunud avaldama, kas huligaanitsejad on juba tabatud. Ta tõdes, et kordasaadetu on suur rikkumine ja kui pahanduse tegijad – kas noored või täiskasvanud – tunnistavad teo üles ja seda kahetsevad, võivad tagajärjed olla kergemad. “Igaüks eksib kunagi,” nentis Lensment.

Kui aga seda ei juhtu, võib teo toimepanijate vastutus suuremaks osutuda: tegu on siiski avaliku korra rikkumisega. “See ei ole lihtsalt oksa murdmine. Inimesed on vaeva näinud ja iga asi on kuskile pandud mõttega,” kommenteeris politseiametnik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles