Galerii: sajad Pärnu koolieelikud lustisid spordihallis

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile kogunesid särasilmsed Pärnu linna ja osavaldade koolieelikud Pärnu spordihalli, et seal juba kümnes kord osaleda  südamekuu raames spordipäeval „Liikuda on vahva, liikuda on hea“.

Tänavu osales spordipäeval 18 lasteaeda, mis ühe erandiga kuuluvad kõik tervist edendavate lasteaedade võrgustikku. Liikumisest tundis rõõmu 483 last.

Soojenduseks võimlesid ja lustisid lapsed kolme põrsakesega. Võisteldi kuues kombineeritud teatevõistluses: sõbra-, rõnga - ja pendelteatejooksus, liivakoti kandmises lendaval taldrikul, kolonnis palli edasiandmises ja liivakoti lükkamises maahokikepiga.

Päeva lõpetasid ühistantsud ja autasustamine. Kõik lapsed said Limpa tervisliku vee ja medalmagneti ja rühmad karika koos diplomiga.

Päikesejänku lasteaia liikumisõpetaja Aila Peetrisoo sõnade kohaselt on spordipäeva eesmärk anda lastele võimalus tunda rõõmu liikumisest ja panna oma võimed proovile eakaaslasetega võisteldes.

Spordipäeva korraldasid Pärnu linna lasteaedade ühenduse Tervisedendus liikumisõpetajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles