Galerii: Pärnu Postimehe töötajad andsid panuse veteranide heaks

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Postimehe töötajad andsid oma panuse üleriigilisse sinilillekampaaniasse “Anname au!”, toetades kaitseväe ja Kaitseliidu veterane. Kuuendat kevadet toimuvat heategevuskampaaniat korraldavad MTÜ Eesti Vigastatud Võitlejate Ühing ja Naiskodukaitse ja kogutud annetustega muretsetakse näiteks Lõuna-Eesti haiglale taastusraviseadmed ja rajatakse invavõrkpalliväljak.

Annetuse saab teha sinilillemärgi, käepaela või patsikummi eest, mille on valmistanud sihtasutuse Hea Hoog vahendusel erivajadustega inimesed kõikjal riigis.

Ajalehetoimetuse kutsel jagasid “Anname au!” heategevuse kohta selgitusi ja andsid võimaluse seda vahetult toetada Naiskodukaitse Pärnumaa ringkonna instruktor Karme Tammist ja Ülejõe jaoskonna esinaine Jana Ots.

Eestis on üle 300 veterani, kes 1995. aastast on kaitseväe koosseisus osalenud rahvusvahelistel sõjalistel operatsioonidel. Veteranipäeva tähistatakse 23. aprillil, mis rahvakalendris on jüripäev.

Missioonisõdurite ja teenistuses viga saanud Eesti sõjameeste päeva tähistame veteranipäevana seitsmendat kevadet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles