Nutihullud pered panid oma teadmised proovile lõbusal nutiõhtul

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nutiõhtul kasutati erinevaid nutiseadmeid.
Nutiõhtul kasutati erinevaid nutiseadmeid. Foto: Erik Prozes

Pärnu Rääma põhikoolis toimus perekondlik nutiõhtu “Ettevõtlikud nutimunad 2019”. Rääma kool on nutimunade üritust korraldanud linna ja maakonna peredele juba 2016. aastast.

Seekordsel nutiõhtul said pere ennast proovile panna kolmes erinevas keskuses.

Õnne keskuses sai mängida doominot, mille valmistamisse on panustanud Rääma koolipere liikmed. Keskuse korraldajad olid Armin Palumägi ja Ketter Hiiemäe.

Kiiruse keskuses avanes võimalus mängida e-“Aliast”, mis lühidalt tähendab Google Drive’i slaidide põhjal sõnade seletamist etteantud aja jooksul. Keskuse tööd korraldasid Rihard Järvesaar ja Karl-Joosep Raudkivi.

Loovuse keskus kutsus mängima täiesti uutmoodi silmaringimängu, kus arvude maailmas rännates tuli teatud arvuni jõudes nimetada näiteks taimeliik või tehnoloogiettevõtte. Keskuse korraldaja oli Joonas Leemet Rääma.

Mõttetööle aitas kaasa maius.
Mõttetööle aitas kaasa maius. Foto: Karl-joosep Raudkivi

“Tegemist oli väga toreda pereõhtuga, kus ka nutihullud perekonnad said oma oskused ja teadmised proovile panna,” tõdes üks osalenud peredest.

Kohale oli tulnud peresid nii linna ja maakonna põhikoolidest kui gümnaasiumidest. Korraldajad tänavad osalejaid ja koole, kes infot vahendasid.

Nutikiitus osalenud peredele.
Nutikiitus osalenud peredele. Foto: Mart Kimmel

“Nutimunade üritus oli väga südamlik, lõbus ja nutikas pereõhtu, kus tuli ragistada nutiajusid,“ tõdesid Rääma põhikooli õpilastest korraldajad ja haridusprogrammi “Ettevõtlik kool” koordinaator Mart Kimmel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles