Kestuskrossihooaeg stardib homme Vilaski rajal

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaherattaliste tsiklite taltsutajad sööstavad motomaratoni kannatuste rajale.
Kaherattaliste tsiklite taltsutajad sööstavad motomaratoni kannatuste rajale. Foto: Rauno Kais

Mootorratturite kestuskrossi Eesti meistri- ja karikavõistluste hooaeg saab avalöögi homme Valgamaal Vilaski rajal, kus starti tuleb üle paarisaja sportlase ja paremus selgitatakse 15 arvestuses.

Sel aastal jagatakse meistrimedaleid E1, E2 klassis, üle 40aastaste veteranide seas, enduuros ja Quadracer Openis. Eesti karikatele hakkavad võistlema üle 50aastased seeniorid, B-, C- ja D-klassi sportlased, ATV- ja quadracer'ite hobiklass ja naised. 65 ja 85 ccm tsikleid taltsutavad noored võistlevad läbi hooaja Bikemani karikasarja arvestuses ja algajad sõidavad motomaratonide korraldajaklubide karikatele.

Pärnu motoklubi parematest sõitjatest astuvad võistlustulle noorteklassides Joosep Pärn ja Leslie Puller, E1 klassis jahib  meistrivõistluste punkte Marek Künnapas, hobisõitjate konkurentsis panevad ennast proovile Siim Rotmeister, Joel Toome, Reiko Burket, Rauno Saia, Urmo Limm, Argo Põder ja Raido Kiisk. Agnes Võsanurm esindab Pärnut õrnema soo võistlusel ja Niko Kalatie võistleb üle 40aastaste klassis. Quadracer'ite eliitklassis stardivad kahekordne Euroopa meister Kevin Saar ja Aigo Soosaar ning hobisõitjate arvestuses kihutavad Rainer Palu ja Hendrik Volmer.

Paikuse motoklubi värvides läheb seenioride konkurentsis rajale väsimatu Toivo Nikopensius ja veteranide auhindu jahivad Aivo Rabbi ning Vesa Lindholm.

E1 klassis võistlevad Jarmo Lehiste ja Marek Trei, E2 arvestuses sõidavad Rogert Room ja Jarmo Lehiste ning enduurotsiklitel Endrik Raal ja Jüri Koger. Oliver Toomela ja Ivar Pärnik võistlevad hobiklassis.

Neljarattaliste tsiklite võistlusel jahivad quadracer'ite klassis harrastajate auhindu Sulev Tõnisson, Carl Ton ja Raini Roomets.

Kestuskrossihooaeg jätkub juba nädala pärast Pärnumaal Potsepa liivarajal ja 12. mail võisteldakse Tartumaal Rannus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles