Motomehed kihutasid pjedestaalile

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahekordne Euroopa meister Kevin Saar edestas Vilaski krossil kõiki konkurente vähemalt ringiga.
Kahekordne Euroopa meister Kevin Saar edestas Vilaski krossil kõiki konkurente vähemalt ringiga. Foto: Rauno Kais

Pärnumaa võidusõitjad teenisid kestuskrossi Eesti meistri- ja karikavõistluste avaetapil Vilaski rajal seitse auhinda.

Neljarattaliste tsiklite poolteisetunnisel võistlusel oli quadracer'ite eliitklassis kindlalt parim kahekordne Euroopa meister Kevin Saar Pärnu motoklubist, kes suutis kõiki konkurente edestada vähemalt ringiga. Saare klubikaaslane Aigo Soosaar oli neljas ja Paikuse klubi esindaja Raini Roomets kuues.

Hobiklassis lõpetasid Pärnu motomehed Marek Soosaar ja Hendrik Volmer vastavalt kolmanda ja viiendana. Paikuse klubist olid Carl Torn üheksas ja Sulev Tõnisson kümnes.

ATV-klassis mahtusid pjedestaalile Taivo Kaarna (Can-Am), Lennart Kiivit (Motohai) ja Hegri Sutt (Paikuse MK).

Kaherattaliste sõiduriistade kahetunnisel krossil oli E1 arvestuses parim Pärnu motoklubi võidusõitja Marek Künnapas. Paikuse klubi parimana sai Jarmo Lehiste viienda koha ja Marek Trei kuuenda.

E2 klassis sai meie meestest Rogert Room seitsmenda tulemuse.

Juunioride 85 ccm masinaklassis osutus kiireimaks Pärnu motoklubi noormees Joosep Pärn. 65 ccm tsiklitel kihutanud poistest sai Pärnu parimana Leslie Puller seitsmenda koha.

Üle 40aastaste motomeeste sõidus mahtusid Paikuse klubi sportlastest esikümnesse Aivo Rabbi kuuenda ja Vesa Lindholm kaheksandana. Pärnu motoklubi värvides kihutanud Niko Kalatie juhtis võistlust kaks ringi, kuid seejärel oli sunnitud katkestama.

Kümme aastat eakamate võidusõitjate seas pani oma paremuse veenva ülekaaluga maksma Paikuse motoklubi eestvedaja Toivo Nikopensius.

Enduurotsikleid taltsutanud Paikuse motoklubi meestest lõpetasid Endrik Raal ja Jüri Koger kestuskrossi vastavalt viiendal ja kaheksandal kohal.

Hobisõitjate B-klassis jõudis Reiko Burket (Pärnu MK) finišisse neljandana, Eero Pass (Audru MK) oli üheksas ja Joel Toome (Pärnu MK) kümnes. Siim Rotmeister kihutas esimesed neli ringi võistlejate rivi eesotsas, aga paraku ei pidanud tema masin valule vastu ja pärnakal tuli sõit katkestada.

Pärnakad Rauno Saia ja Urmo Limm jõudsid C-klassis lõpujoonele vastavalt seitsmenda ja kümnendana ning Paikuse klubi esindnud Oliver Toomela oli 13.

Pärnu klubi sportlastest said Raido Kiisk D-klassi kestuskrossis üheksanda ja Argo Põder 11. koha. Ivar Pärnik (Paikuse MK) lõpetas sõidu 15. kohal.

Õrnema soo võistlusel tuiskas Pärnu piiga Agnes Võsanurm finišisse neljandana.

Beginneri klassis kihutas esimesena üle lõpujoone tartlane Villem Martin Rood, kannul Aron Annerviek Pärnu motoklubist ja lõunanaaber Martinš Jegers.

Kestuskrossi Eesti meistri- ja karikasari jätkub järgmisel nädalavahetusel Potsepa rajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles