Päästjad tegid suitsetaja tõttu tühisõidu

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellel fotol on üksnes loo illustreerimise eesmärk ja sellel kujutatud tossutaja pole juhtumiga seotud.
Sellel fotol on üksnes loo illustreerimise eesmärk ja sellel kujutatud tossutaja pole juhtumiga seotud. Foto: Owen Humphreys/PA Wire/Press Association Images

Eile hilisõhtul sähvisid Põhja-Pärnumaa vallas Vändra alevis ühe kortermaja ees nii politsei kui päästjate operatiivsõiduki tuled.

Vaatepildi järgi võis oletada, et juhtunud või juhtumas on midagi hirmsat. Olukord polnud kindlasti asjaosalistele meeldiv, kuid polnud seal midagi jahmatavat. Sündmustiku keskmes oli trepikojas sigaretti pahviv vallakodanik.

Häirekeskus sai eile kell 23.18 teate, et Vändra alevis Vana tänava kortermajas on tulekahju. Pealegi olla keegi kedagi ähvardanud. Niisiis ei saanud jätta reageerimata politsei ega päästjad.

Nagu nentis Lääne päästekeskuse valvepressiesindaja, polnud kohale rutanud päästjatel aga midagi teha. Selgus, et põlengut pole. Nii sõitsid nad sama targalt komandosse tagasi.

Valvepressiesindaja oletas, et ehk tajus keegi suitsuhaisu tundnud majarahvast tuleohtu ja seetõttu kutsusid nad aegsasti kohale päästjadki. Suitsetaja ja teiste asjaosalistega jäid maid jagama aga üksnes politseinikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles