Vokaalgrupp Mirt on teel debüütalbumini

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eri valdkondades tegutsevatele liikmetele on vokaalan­sambel Mirt ­ühine armas ­hobi. Vasakult Piret Lilleste, Merit Hirv­oja-Tamm, Reimo Kiisk, Mari Holm ja Elerin Karpin.
Eri valdkondades tegutsevatele liikmetele on vokaalan­sambel Mirt ­ühine armas ­hobi. Vasakult Piret Lilleste, Merit Hirv­oja-Tamm, Reimo Kiisk, Mari Holm ja Elerin Karpin. Foto: Merit Hirvoja-Tamm

Nõrkvoolu elektrik. Magistrikraadiga jurist. Käsikellade mängija. Käsitööraamatute autor. Fotograaf, show- ja rahvatantsija. Neil on kamba peale üheksa last. Ja ühine hobi nimega Mirt.

Vokaalgrupp Mirt on välja kasvanud Toomas Volli kunagistest lauluõpilastest ja Pärnus toimetanud juba 2012. aasta juunist, ühendades nelja naist ja kaht meest: õdedest sopraneid Piret Lillestet ja Merit Hirvoja-Tamme, alte Mari Holmi ja Elerin Karpinit, ­bassi-beatboxer’it Reimo Kiiske ning beatboxer’it Madis Viiki. Viik on viimased poolteist aastat elanud ajutiselt Austraalias ja jäänud esinemistest ­eemale, ent teeb sellest hoolimata mais ilmuval debüütalbumil kaasa.

“Kuna olime järjest kõik lapseootel, toimetasime algusaastatel hästi rahulikult. Viimased paar aastat oleme aga hoogu juurde lükanud,” iseloomustas Lilleste ansambli ajalugu. Palasid on punt stuudios salvestamas käinud läinud sügisest, plaadiidee sündis augustis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles