Vägev: Mai kooli poisid tulid üleriigilisel vollevõistlusel hõbedale

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Mai kooli poisid.
Pärnu Mai kooli poisid. Foto: volley.ee

Eile toimus Kohila spordihoones selle aasta koolispordikalendrisse kuuluva Miniliiga 4.–6. klassi õpilaste finaalturniir, kus Pärnu Mai kooli võrkpallipoisid teenisid teise koha.

Kogu Eestist oli end maakondlike ja regionaalsete turniiride kaudu, kus osales 78 tüdrukute ja 74 poiste võistkonda, finaalturniirile võidelnud kaheksa poiste ja tüdrukute tiimi.

Poiste C-alagrupis mängisid Rakvere põhikool, Kohila gümnaasium, Mai kool ja Konguta kool. Ülekaalukalt võitis oma alagrupi Kohila võistkond, neile järgnesid Pärnu, Konguta ja Rakvere.

Poiste D-alagrupis osalesid Paide Hillar Hanssoo põhikool, Kuressaare gümnaasium, Põlva kool ja Kuusalu keskkool. Alagrupi läbis täiseduga Kuressaare, järgnesid Kuusalu, Põlva ja Paide.

Esimeses poolfinaalis mängis Kohila 2:0 üle Kuusalu, teises poolfinaalis oli Mai kool 2:0 parem Kuressaarest. 

Finaalmäng algas tasavägiselt, kui esimese geimi kallutas enda kasuks Kohila 28:26. Seejärel oli Mai kool juba murtud, sest teine geim lõppes Kohila 25:10 paremusega.

Helmi Kommussaare juhendamisel said hõbemedali kaela Lucas Gurimski, Margus Mandel, Rico Tugim, Karl Tšekmarjov, Rihard Press, Siim Ants Mõtus ja Rokko Kippus.

Turniiri pildigaleriid näeb SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles