Mai lasteaias oli teguderohke poistepäev

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mai lasteaias oli traditsiooniline poistepäev.
Mai lasteaias oli traditsiooniline poistepäev. Foto: Erakogu

Pärnu Mai lasteaias toimus iga-aastane poistepäev, millest võtsid osa järgmisel sügisel kooli minevad poisid.

Hommik algas bussisõiduga Niiduparki Pärnu kutsehariduskeskusesse, kus kutseõpetajad tutvustasid poistele ameteid ja tööriistu. Palju põnevust pakkus poistele puutöö, seal olid valmistatud ka meie lasteaia õuele paigaldatud kaks suurt puidust veoautot.

Väga huvitav oli metallitöö, poistele näidati tööriistu, seadmeid  ja töövõtteid. Autoremonditöökojas said poisid näha, kuidas ja millega parandatakse autosid. Ehituse õppetöökojas tutvuti ehitustöödega. Kõigis töökodades esitasid poisid palju küsimusi, millele toredad ja kannatlikud õpetajad andsid asjalikud vastused.

Poisid said käia direktori kabinetis ja sööklaski. Hommikut kutsehariduskeskuses jäi poistele meenutama kingitud õhupall ja piparkook.

Lasteaias ootas poisse tüdrukute kaetud pidulaud nende enda valmistatud nimesiltidega. Kõik kooliminejad olid palutud saali pidulikule lõunasöögile, tantsule ja tordile.

Pärast kosutavat lõunat külastasid poisid Pärnu Motopoodi, kus tutvusid motomeeste turvavarustusega ja said seda proovida. Eriti meeldis poistele vaadata ja teha proovisõitu masinaga. Sõbralikud motomehed kinkisid poistele mälestuseks plakati.

Tagasi lasteaias, kogunesid poisid saali, kus igaüks meisterdas oma käe- ja jalajäljest põhjapõdra Rudolfi. Koostöös valmis tore pilt, mis jääb kaunistama lasteaeda jõuluajal.

Pika ja põneva päeva lõpetuseks toimus suur otsimismäng lasteaia ujulas. Igal poisil oli taskulamp, mille abil tuli leida pimedatest ujularuumidest tähed, millest sai kokku panna sõna NUTIKAS.

Loodame, et meie maja nutikad poisid meenutavad ja räägivad oma päevast veel kaua.
Teguderohke päeva kordaminekus tänavad poisid Pärnu kutsehariduskeskuse toredaid töötajaid ja Pärnu Motopoe sõbralikke motomehi.




 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles