Pühapäeval kihutavad krossiautod Taali rajal

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõigi masinaklasside kiiremad sõitjad sööstavad võistluspäeva viimases vaatuses superfinaalis ühisstardist rajale.
Kõigi masinaklasside kiiremad sõitjad sööstavad võistluspäeva viimases vaatuses superfinaalis ühisstardist rajale. Foto: Pille Russi

Sõiduautode Erki Spordi superkrossihooaeg jätkub pühapäeval Pärnumaal Taalis, kus paremus selgitatakse kuues arvestuses. Pikk ja sündmusrohke võistluspäev algab treening- ja kvalifikatsioonisõitudega ja pool tundi pärast keskpäeva stardivad autod esimesele eelsõidule. Kõigile masinaklassidele on kavas kolm viie ringi pikkust eelsõitu ja üheksa ringi kestev finaal.

Superkrossi karikasarja eestvedaja Eiki Eriste sõnade kohaselt on Taali autokrossiraja ja ümbruse korrastamine jõudnud lõppfaasi.

“Usun, et paljud autosportlased ihkavad juba pikisilmi omavahelisi arveid klaarida, kuna ebasoodsa talve tõttu oleme sel aastal saanud korraldada vaid ühe jäärajasõidu Ohekatku rajal,” rääkis 26 hooaega superkrosse korraldanud Eriste. “Vabaklassi on oodatud kõik sportlased, kes sel aastal sõidavad rallikrossi Eesti meistrisarjas. Meie võistlus annab neile väga hea võimaluse autosid testida ja superkrossi karikasarja punkte jahtida.”

Esimese etapi järel juhivad superkrossi karikavõistlusi Kristofer Lupp (esivedu ja superfinaal), Silver Viilas (tagavedu), Vahur Kupper (rahvakross) ja Marko Andreas Muru (vabaklass).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles