Kaia-Kaire Hunt jagab Seljametsas tervisenippe

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia-Kaire Hunt.
Kaia-Kaire Hunt. Foto: Erakogu

Homme õhtul räägib terapeut Kaia-Kaire Hunt Seljametsa puuülikooli lõkke ääres sellest, kuidas on omavahel seotud emotsioonid, tervis ja loodus.

“Räägime, mil moel ümbritsev mõjutab meie vaimset heaolu ja tervist ning kuidas siis selle teadmise kaudu aidata iseendal ja oma perel jääda ja saada terveks,” selgitas Hunt. Samuti räägitakse tasakaalust inimese sees ja ümber ning jagatakse praktilisi nippe, mida just kevadisel looduse tärkamise ajal ette võtta ning kuidas end vaimselt ja füüsiliselt turgutada.

Hunt on Tiibeti traditsioonilise meditsiini terapeut, vaimse tervise õde ning põlistarkuste ja rahvaravi kooli juhataja.

Vahepalasid karmoškal ja mandoliinil mängivad Heini Soobik ja Argo Mägi.

Puuülikool tegutseb Seljametsa rahvamaja juures esimest hooaega ning keskendub looduse, tervise ja vaimsusega seotud teemadele. Rahvamaja direktori Annika Põltsami sõnade järgi oodatakse üritusele igas vanuses publikut nii kohapealt kui kogu Pärnumaalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles