Mure Niidu tänava ristmiku pärast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Sooviksin liikluskorraldajate tähelepanu juhtida Pärnus Oja-Niidu ristmikul valitsevale olukorrale.

Peale suuri ristmikul olnud remonte(veetorustikud)on toimunud liiklusseaduse muutused. Näiteks, kui Rääma tänavalt pöörata Niidu tänavale ja Niidu tänavalt liikuda ükskõik millises suunas, on ees liiklusmärk "STOP". Kõik on ilus,aga kui täita liiklusseadust ja peatuda nõutekohaselt märgi ees, siis näeb juht vaid paremal ja eesolevaid maju, kuid seda, kas Oja poe poolt ka mõni sõiduk tuleb, kellele teed peab andma, kahjuks näha ei ole.

Minu teada tuleb peatuda märgi ees ja kui on olemas "STOP" joon, siis selle ees. Kunagi oli see joon ilusasti olemas ja ei pidanud liiklusseadust rikkuma.

Sellelt ristmikult sõidavad ka pidevalt igat värvi operatiivautod ja väga paljud linna külastajad, kel asja haiglasse ning võõrastel on tõesti raske üheselt ristmikul korraldatud liiklusest aru saada, kuna märk "STOP" asub ristmikust liiga kaugel.

Aitähh, et paigaldati ristmikule peegel, sellest on tõesti palju abi. Kuid on veel küsimus: kes peaks samal ristmikul asuva ülekäiguraja valgustama, mida mööda liiguvad inimesed nii valges kui hämaras Jaansoni rajale ja koju tagasi. Niidu tänavalt Pärnu haigla poole parempööret sooritades on halva nähtavuse korral jalakäiad väga halvasti nähtavad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles