Jõõpre kool viis toimetulekukoolile advenditervituse

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõõpre põhikooli õpilased käisid Pärnu toimetulekukooli lastele advendimeeleolu loomas.
Jõõpre põhikooli õpilased käisid Pärnu toimetulekukooli lastele advendimeeleolu loomas. Foto: Erakogu

Jõõpre põhikooli 6. klassi õpilased viisid eile koos õpetaja Helle Kirsiga Pärnu toimetulekukooli lastele väikese advenditervituse.

Jõõpre kooli lapsed esinesid omaloomingulise luulemänguga, mille majarahvas suure heakskiiduga vastu võttis. Tänu õpetaja Anne Poolakule ja Jõõpre küpsisevabriku pagarile Pille Poppile sai toimetulekukooli pere magusa jõuluüllatusegi.

Jõõpre lastele oli üllatav, kuidas neile esinemise ajal kaasa elati. “Õpilased soovisid teinekordki toimetulekukooli esinema tulla, sest nii lahedat publikut polevat neil varem olnud,” lausus Kirsi.   

Kirsi ütlust mööda on nad Jõõpre kooli lastega varemgi puuetega lastele esinemas käinud. “Vastuvõtt on väga soe olnud ja meie lastele on see hästi vajalik kogemus – märgata enda kõrval selliseid inimesi, kes vajavad rohkem abi, kui me arvata oskame,” rääkis ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles