Supelsaksad kandideerib parima kohviku tiitlile

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohvik Supelsaksad.
Kohvik Supelsaksad. Foto: Urmas Luik

Paulig Coffee turundusjuht Piret Rehepapp kuulutas välja käesoleval aastal kuuendat korda toimuva Hõbelusika konkursi nominendid Eesti parima kohviku tiitlile.

Žürii otsusega on kolm Eesti parimat kohvikut tänavu Supelsaksad Pärnust, Werner Tartust ja Viru Keskuse kohvik More Tallinnast. Finalistide seast jäid napilt välja Otepää kohvik-restoran L.u.m.i. ja Jõhvi kontserdimaja Mozart, mida žürii samuti väga kõrgelt hindas, teatasid konkursi Hõbelusikas korraldajad.

Rehepapi sõnul seisab Paulig Eesti kohvi- ning kohvikukultuuri arendamise eest. “Kohvikute kanda jääb see vastutusrikas roll, mis on seotud kohvielamuse pakkumisega kliendile,” ütles Rehepapp. Ta lisas, et kohvielamuse pakkumiseks ei piisa pelgalt tehniliste standardite järgimisest. „Lõpptulemuste puhul mängivad olulist rolli ka suur hulk pehmeid väärtusi, mille hulka kuuluvad atmosfäär, hooliv teenindus, hinna ja kvaliteedi suhe ja palju muud,“ sõnas Rehepapp.

Pauligi turundusjuhi sõnul on kohvielamuse esimene eeldus kvaliteetne tooraine. "Eesti kohvituru liidrina on Pauligi kohus seista selle eest, et see kvaliteet jõuaks ka lõpptarbijani," ütles Rehepapp. Tema sõnul ei ole kohvikute rolli kvaliteetse kohvielamuse pakkujana võimalik üle hinnata. "Küll aga on võimalik kohvi(ku)elamust sisuliselt olematuks muuta,” kommenteeris Rehepapp.

Hõbelusika konkurss hindab ja väärtustab kohvikute puhul nii toote-kui teenuse kvaliteeti, professionaalsust ning tajutavat kogemust tervikuna. Hõbelusika võitja selgub uue aasta veebruaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles