Staadioni remont tõrjub vutilahingud harjutusväljakule

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Pärnu Vaprus ja Pärnu jalgpalliklubi meeskond peavad juuni keskpaigani kodumänge mängima Rannastaadioni harjutusväljakul.
Pärnu Vaprus ja Pärnu jalgpalliklubi meeskond peavad juuni keskpaigani kodumänge mängima Rannastaadioni harjutusväljakul. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu Rannastaadioni jooksurajale uue tartaankatte paigaldamise tõttu toimuvad võistlusareeni peaväljakule planeeritud jalgpallilahingud järgmise poolteise kuu jooksul Rannastaadioni harjutusväljakul.

Pärnu Vapruse esindusmeeskond mängib harjutusväljakul kolm kodumängu ja Pärnu jalgpalliklubi meeskond esiliiga B-tasandi turniiril samuti kolm mängu.

“Loomulikult oleks parem mängida Rannastaadioni peaväljakul, aga mõistame, et staadionile tuleb paigaldada uus rajakate, ega nurise selle üle,” ütles Vapruse tegevjuht Karl Palatu. “Harjutusväljak on jalgpalli mängimiseks heas seisukorras ja pealtvaatajatele paigaldatakse sinna ajutine tribüün.”

Vapruse järgmine kodumäng on Rannastaadioni harjutusväljakul 9. mail Tartu Welcoga.

Pärnu jalgpalliklubi kohtub Pärnumaa derbis sel laupäeval Vändra Vaprusega Mai tänava kunstmurustaadionil ja kolib harjutusväljakule 24. mail, kui vastane on Tabasalu vutiklubi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles