Usinad mahlapakkide kogujad sõidavad Getter Jaani eksklusiivkontserdile

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani.
Getter Jaani. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Tetra Pak mahlapaki kogumismängus tublid olnud Pärnu Vanalinna põhikooli 4a klassi õpilased saavad preemiaks minna popstaar Getter Jaani ekslusiivkontserdile.

Mahlapakkide kogumismängu võitis Tallinna Laagna lasteaed-põhikool, Vanalinna kooli õpilased olid koos Jõgeva, Kuressaare ja Padise lastega pingereas järgmised.

Tühjadest mahlapakkidest ehitas kõrgeima, 753,17 meetrise virtuaalse torni Tallinna Laagna lasteaia-põhikooli meeskond, kes võitsid kampaania peaauhinnana välja lubatud popstaar Getter Jaani eksklusiivkontsert. Et kontsert lahedam saaks, kutsutakse sinna ka teise kuni viienda koha saanud pakikogujad.

Tetra Pak mahlapaki kogumismängus kogus rohkem kui 5900 koolilast üle kogu Eesti taaskasutuse eesmärgil 51 424 tühja mahlapakki.
 
Üle kogu Eesti võttis Tetra Pak mahlapaki kogumismängust osa üle 200 klassi ning kogutud tühjadest mahlapakkidest saadava virtuaalse “pakitorni” kõrguseks on ligi 11 kilomeetrit.

Oktoobri alguses käivitunud hariva sotsiaalse kampaania ja interaktiivse mängu jooksul koguti üle kogu Baltimaade kokku 201 602 tühja mahlapakki, mille kõrguseks on 42,5 kilomeetrit.

Tetra Pak mahlapaki kogumismängu raames kogutud tühjad mahlapakid korjab kokku ning taaskasutab Ligatne paberivabrik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles