Parim noortebänd Sibyl Vane andis Pärnus tänukontserdi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu parimaks noortebändiks valitud Sibyl Vane: Mark Kostrov, Helena Randlaht ja Heiko Leesment.
Tänavu parimaks noortebändiks valitud Sibyl Vane: Mark Kostrov, Helena Randlaht ja Heiko Leesment. Foto: Adoline Wunck

Hiljuti parimaks noortebändiks tunnistatud Pärnu ansambel Sibyl Vane andis tänukontserdi Pärnu noorte vabaajakeskuses, kus neil on olnud võimalik poolteist aastat proove teha.

Võit annab bändile võimaluse lindistada Eesti Raadio stuudios üks oma lugu ja teha sellele ka muusikavideo, vahendas "Aktuaalne kaamera".

Oscar Wilde'i "Dorian Gray portree" traagilise kangelanna järgi nime saanud Sibyl Vane on koos mänginud poolteist aastat, aga muusikat on tehtud varemgi.

Laulja Helena Randlaht ja Heiko Leesment olid John Stuart Millis, trummar Mark Kostrov on muusikasõpradele tuttav nii Elavast Legendist kui Paradise Crew'st. Konkreetset stiili bändil aga polegi.

"Muusikaliselt on ta segu päris mitmetest stiilidest, ühte joont või kindlat raamistikku meie ümber polegi. Me eksperimenteerime nii bluusi, on džassielemente, on rokki, poppi ja americano't.

Laulja ja laulukirjutaja Helena Randlaht nimetati konkursil veel ka parimaks kitarristiks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles