Hõbeda teeninud käsipallitüdrukute treener: Nüüd hakkab töö juba meistritiitli nimel

Märt Pilme
, reporter
Copy
HC Pärnu koosnes Toomas Heinla hoolealustest ja kahest Padise treeneri Siiri Uusküla omast. Hõbemedali kaela Katarina Übner, Alina Bai, Nora Int, Angelica Palmi, Stella Jepiselg, Heleriin Lilletai, Kristiin Kink, Carola Otspere, Nora Randmäe ja Karola-Lisette Epner.
HC Pärnu koosnes Toomas Heinla hoolealustest ja kahest Padise treeneri Siiri Uusküla omast. Hõbemedali kaela Katarina Übner, Alina Bai, Nora Int, Angelica Palmi, Stella Jepiselg, Heleriin Lilletai, Kristiin Kink, Carola Otspere, Nora Randmäe ja Karola-Lisette Epner. Foto: Edgar Übner

Aastakümneid oli käsipall suvepealinnas varjusurmas, ent viimasel paaril aastal on poisid pead tõstma hakanud ja meistrivõistlustelt medaleid noppinud. Nüüd said vägeva saavutusega hakkama HC Pärnu/Rageri tüdrukud, kes D-klassis (2006. aastal ja hiljem sündinud) tulid Eestis hõbedale.

Nädalavahetusel toimus Paikuse spordihoones meistrivõistluste teine ja ühtlasi viimane etapp. Kahel etapil mängisid kuus võistkonda kaks korda omavahel läbi ja nii selgusid parimad.

“Läksime pronksmedaleid püüdma, aga saime hoopis hõbeda,” tunnistas Pärnu klubi treener Toomas Heinla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles