Emadepäeva muusikakohvikus astub lavale üle 130 esineja

Copy
Naiskoor Põllepaelad esineb emadepäeva muusikohviku külastajatele ja pakub neile soolaseid ja magusaid suupisteteid.
Naiskoor Põllepaelad esineb emadepäeva muusikohviku külastajatele ja pakub neile soolaseid ja magusaid suupisteteid. Foto: Lilli Tölp

Homme, emadepäeva eel avab Strandi Jurmala saalis taas ukse emadepäeva muusikakohvik, kus on üle 130 esineja Jana Tringi erakooli laulustuudiotest, naiskoor Põllepaelad ja Ants Lopsiku võistlustantsijad.

Magusate ja soolaste suupistetega kostitavad Põllepaelte naised ja muusikakohvik on avatud kuus tundi ehk 12–18. Sissepääs on vaba ja külastada võib muusikakohvikut endale sobival ajal.

Jana Tringi erakooli arendusjuhi Heli Tammsalu jutu järgi toimub emadepäeva muusikakohvik 12. korda ja igal aastal on avatud annetuste kast, millesse kogunenud raha kasutatakse eri projektide teokstegemisel. Tänavu otsustati toetada Pärnu Zonta klubi heategevusprojekti “Andekas laps” stipendiumifondi.

“Zontad on andekaid lapsi toetanud juba 20 aastat, see on suur ja tänuväärne töö. Teame, et iga sellesse fondi annetatud sent läheb laste huvihariduse ja annete arendamise toetuseks ja stipendiumid antakse üle avalikult,” selgitas Tammsalu erakooli otsust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles