Pärnu rotarid: 25 aastaga ­sotsiaalmuredest presidentide pargini

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Pärnu Rotary klubi president istub Valgre põlvel, tema kõrval Kalle Lahe ja tagareas (vasakult) Ervin Luur, Riho Sillaots ja Jüri Feofanov. Helilooja Raimond Valgrele pühendatud kuju valmis ja avati rotarite algatusel 2003. aasta 27. juunil.
Pärnu Rotary klubi president istub Valgre põlvel, tema kõrval Kalle Lahe ja tagareas (vasakult) Ervin Luur, Riho Sillaots ja Jüri Feofanov. Helilooja Raimond Valgrele pühendatud kuju valmis ja avati rotarite algatusel 2003. aasta 27. juunil. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu rotarid on elevil nagu 25aastased noored, kellel silmad säravad teotahtest ja ideede anumas tänavuse ettevõtmisena esikohal kodulinna noorsõudjatele õppepaatide ostmise projekt.

Sellest alustabki MTÜ Pärnu Rotary Klubi 26. president Toomas Rapp, kelle nagu rotariaanide Ervin Luuri, Kalle Lahe, Jüri Feofanovi ja Riho Sillaotsaga jutlesime veerandsada aastat tegutsenud heategeva klubi tööst, avalikku linnaruumi ilmestavatest Raimond Valgre ja Kihnu Jõnnu pronkskujust ning noortefondist, mis eduõpilaste kõrval toetab nii noori õpetajaid kui noorte al­gatatud projekte. Selleaastased laureaadid avalikustab klubi 17. mail sünnipäevapeol Rannahotellis.

“Igal aastal on meil niinimetatud presidendiprojekt, tänavu siis paadiprojekt, aga teoks saab ka mitme presidendi pargiprojekt, mis algas Väino Hallikmägi ajal, jätkus Riivo Eensalu ajal ja lõpeb minu ajal,” hoiab Toomas Rapp jutuotsa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles