Galerii: Kilingi-Nõmmes pakkusid graatsiad võrratu elamuse

Copy

Githa emadepäeva 30. võimlemispidu Kilingi-Nõmme spordihoones tipnes tavakohaselt võimlemismissi ja graatsilisima rühma valimisega. Hindepunktid lõi kokku ala asjatundjatest meesžürii eesotsas kohaliku spordihoone juhataja ja Saarde valla spordielu vedaja Toivo Talloga.

Žürii oli Tallo jutu järgi üksmeelne ning “Githa võimlemismiss 2019” on Epp Loviisa Pärtel, kes treenib ja esineb Githa eliitrühmas Infinitum ja Pärnu võimlemisklubi Rüht Adella rühmas.

Githa elegantseima rühma austava nimetuse andis žürii vilistlasrühmale, mis kui iluvõimlemise tava jätkajana annab eeskuju noorematele. Vilistlasrühmas teeb kaasa Kristi Sutt, kelle tütar Sairi Sutt koostab juba ise esinemiskavu ja treenib rühma. Järelkasvuna kannab kohalikke ja peretraditsiooni edasi Seleri Sutt, kes tuli publiku ette vabakavaga.

Tallo sõnutsi avaldas vilistlasrühm enda kogemustega žüriile erakordset muljet. Võimlemismissi kandidaatide hulgas hakkas silma noori, kellest võib oodata järgmisi tiitlikandjaid, aga ka juba kogenumaid esinejaid, kuid žürii enamushääled otsustasid tänavuse võitja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles