Galerii: noored käsipallurid panid kodusaalis püsti medalipeo

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy

HC Pärnu/Rageri meeskond saavutas noormeeste D2 vanuseklassi ehk 11- ja 12aastaste käsipalli Eesti meistrivõistlustel teise koha.

Pärnakad alistasid Paikuse spordikeskuses toimunud kaheksa meeskonna turniiri teisel etapil viis vastast ja pidid tunnistama kahe konkurendi paremust, see andis teise koha. Teisena lõpetati ka turniiri avaetapp veebruaris. 

Võidukarika sai pea kohale tõsta Põlva spordikooli I meeskond, kes ei kaotanud kummalgi etapil kordagi.

Pärnakad jäid võitjatele alla 17:22 ja 19:24. Kolmas kaotus tuli kodus vastu võtta HC Kehralt, kes oli Pärnust parem 31:25.

Pärnu meeskonna treener Toomas Heinla sõnutsi olid esimest korda riigi meistrivõistlustel osalenud poisid väga tublid ja tegid saali vaatama tulnud vanematele ilusa emadepäevakingituse.

"Põlva vastu me ei saanud, nad on natuke tugevanad, aga suutsime karikavõistluste kolmanda koha nüüd hõbeda vastu vahetada," rõõmustas treener. "Mitmele poisile oli see esimene suurem turniir. Mõni pelgas algul väljakulegi minna, aga kui nad juba mängus sees olid, said nad tublist hakkama."

Turniiri parimaks mängijaks valiti Pärnu meeskonna esindaja Gerrit Järv, pärnakate parimaks mängijaks aga Gregor Jegorov.

"Nemad vedasid meeskonda väga tugevalt," kiitis treener oma klubi liidrite mängu. "Gregor mängis valutava jala kiuste."

Hõbemedali teeninud HC Pärnu/Rageri meeskonda kuulusid peale Järve ja Jegorovi Gregor Soomets, Janar Priivits, Jan-Bret Maiste, Rainer Järmut, Rowan Patrick Aringo, Välek Raiesmaa, Allan Tinkus, Karl Tuka, Gregor Niine, Hendri Hapsalo, Kaur Kuusk, Marlon Aonurm ja Riko Talts. Noormeeste treenerid on Toomas Heinla ja Merili Heinla.

Kaheksa meeskonda selgitasid paremusjärjestuse omavahel kaks korda turniirisüsteemis läbi mängides.

Paremusjärjestus

1. Põlva spordikooli I
2. HC Pärnu/Rager
3. Alatskivi spordiklubi Juku
4. HC Kehra
5. HC Viimsi
6. Põlva spordikooli II
7. Võru
8. Viljandi spordikool
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles