Nädalavahetusel löödi kõvasti tantsu

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kuursaali reedel ansamblit Outloudz eesotsas Stig Rästaga kuulama kogunenud rahvast jagus nii lava ette kui peopaati.
Pärnu kuursaali reedel ansamblit Outloudz eesotsas Stig Rästaga kuulama kogunenud rahvast jagus nii lava ette kui peopaati. Foto: Ardi Truija

Läinud nädalavahetusel väisasid Pärnu lõbustusasutusi kaks artisti: Outloudz ja Liis Lemsalu, kelle muusika saatel oli andunud fännidel võimalus kõvasti tantsugi lüüa.

Kõigi oma hitt-lugudega astus reede öösel Pärnu kuursaali lavale juba tänavusel konkursil “Eesti laul” tuhandete südamed võitnud ansambel Outloudz.

Kuursaalis löödi tantsu nii põrandal kui peopaadis ja pidu kestis nagu ikka varaste hommikutundideni.

Päev hiljem jõudis suvepealinna tänavune “Superstaari” saate võitja Liis Lemsalu. Lemsalu oli reedeses Pärnu Postimehes lubanud oma austajatele palju head energiat ja seda suvepealinlased ka said.

Noor laulja kandis koos bändiga lavalt ette oma värske plaadi materjali ja selle saatel löödi tantsu Sugariski parasjagu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles