Motmehed jätsid neli auhinda koju

Joel Kukk
Copy
Paikuse motoklubi enduuroäss Toivo Nikopensius ei andnud kodusel võidukihutamisel konkurentidele sõnaõigust.
Paikuse motoklubi enduuroäss Toivo Nikopensius ei andnud kodusel võidukihutamisel konkurentidele sõnaõigust. Foto: Urmas Luik

Nädalavahetusel kihutas Paikuse ümbruse metsades ja rabas enduuro Balti ja Eesti meistrivõistluste etapil 105 sportlast ja paremus selgus 15 masinaklassis.

Hooaja esimese kahepäevase enduuro võitis üldarvestuses Priit Biene klubist RedMoto Racing, järgnesid Gints Filipsons Lätist ja Arturas Gelažninkas Leedust.

Seenioridest hoidis Paikuse motoklubi au kõrgel Toivo Nikopensius, võites 16 konkurendi seas kindla esikoha. Meie mehele järgnesid Leedu äss Danielius Žoštautas ja põhjnaaber Janne Tammi. Juunioride klassis A18+ oli kiireim Nikopensiuse klubikaaslane Jarmo Lehiste, madalamad poodiumikohad hõivasid Antanas Pučinskas ja Rimgaudas Rutkauskas Leedust. Algajate klassis Kärnatajad 2T võitis koduse enduuro Hendrik Allsalu.

B-klassis pidi Sindi motosportlane Toomas Palmissaar tunnistama vaid soomlase Mikko Rasineni paremust ja kolmanda auhinna sai Kristjan Kull klubist Team Green. Paikuse klubi värvides kihutanud enduuromeestest oli Endrik Raal neljas, Risto Mäeots kuues ja Henri Petman kümnes.

„Seekord õnnistati võistlejaid kuiva ja sooja ilmaga ning kuna 56kilomeetrisest rajast on viimastel aegadel välja jäänud kõik vähegi mudased lõigud, jõudis enamik sõitjaid finišisse täiesti puhta ratta ja riietusega,“ märkis võistluse pressiesindaja Helen Urbanik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles