Halb ilm ei seganud rekordite sündi

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Steven Sepa (vasakul) ja Rasmus Rooslehe tulemused noorte Balti matšil valmistasid treener Mihkel Lembitule palju rõõmu.
Steven Sepa (vasakul) ja Rasmus Rooslehe tulemused noorte Balti matšil valmistasid treener Mihkel Lembitule palju rõõmu. Foto: Erakogu

Lätis Jēkabpilsis U16, U18 ja U20 vanuseklassi Baltimaade kergejõustiku mitmevõistluse meistrivõistlustel andsid Eesti koondise üldvõitu kõva panuse Niidupargi kergejõustikuklubi kasvandikud Rasmus Roosleht ja Steven Sepp, kes jõudsid U18 mõõduvõtul poodiumile.

6988 punktiga sai ülekaaluka võidu Roosleht. Võistluse käigus püstitas ta isikliku tippmargi 110 meetri tõkkejooksus, kettaheites, odaviskes ja 1500 meetri jooksus. Noormehe uus isiklik rekord on ka kümne ala punktisumma.

Rooslehe treeneri Mihkel Lembitu sõnade kohaselt on tulemus seda hinnatavam, et võistlustingimused olid rasked ja joosta tuli tugevas vastutuules.

“Ilm oli väga halb. Tuult oli ­neli meetrit sekundis, iiliti kuus meetrit sekundis ja ehkki tavaliselt lastakse kümnevõistluses joosta allatuult, oskasid lätlased selle millegipärast vastupidi korraldada,” seletas Lembit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles