Pärnu käsipallipoisid teenisid pronksmedalid

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
HC Pärnu/Rageri meeskond võitis käsipalli D-vanuseklassi Eesti meistrivõistlustel Põlva spordikooli ja HC Tallase järel pronksmedali.
HC Pärnu/Rageri meeskond võitis käsipalli D-vanuseklassi Eesti meistrivõistlustel Põlva spordikooli ja HC Tallase järel pronksmedali. Foto: Hc Pärnu/rager

HC Pärnu/Rageri meeskond võitis käsipalli D-vanuseklassi Eesti meistrivõistlustel Põlva spordikooli ja HC Tallase järel pronksmedali.

D-klassi Eesti meistrivõistlustel osales kümme meeskonda, kes selgitasid paremusjärjestuse, mängides ühe korra omavahel läbi turniirisüsteemis, ning seejärel selgitasid turniirisüsteemis paremusjärjestuse viis esimest ja viis tagumist tiimi.

Pärnakad teenisid põhiturniiril seitse võitu ja pidid vastu võtma kaks kaotust. Finaalturniiril sai HC Pärnu/Rager kaks võitu ja kaks kaotust, mis andis kokkuvõttes kolmanda koha. Pärnu meeskond võitis mõlemal etapil hõbemedali saanud HC Tallast, aga kaotas punkte 4. ja 5. kohale tulnud Kehrale ja Tapale.

Eesti käsipallimeistrivõistluste D-klassi turniiri parimaks väravavahiks valiti pärnakas Averi Hännile.
Eesti käsipallimeistrivõistluste D-klassi turniiri parimaks väravavahiks valiti pärnakas Averi Hännile. Foto: Hc Pärnu/rager

Turniiri parimaks mängijaks valiti Markus Arik HC Tallasest ja parimaks väravavahiks Averi Hännile HC Pärnu/Rageri meeskonnast.

HC Pärnu/Rageri tiimi parima mängija tiitli pälvis Kaspar Timusk.
HC Pärnu/Rageri tiimi parima mängija tiitli pälvis Kaspar Timusk. Foto: Hc Pärnu/rager

HC Pärnu/Rageri tiimis teenisid pronksi Karl-Vahur Vahemets, Kristofer-Robin Soomets, Kristjan Heinla, Oskar Viin, Rasmus Koel, Averi Hännile, Roko Pukk, Kaspar Timusk, Raian Kuusk, Henri Mitt, Gerrit Järv, Gregor Jegorov, Gregor Soomets, Jan Bret Maiste ja Carola Otspere. Meeskonna treenerid on Toomas Heinla ja Merili Heinla.

Paremusjärjestus

1. Põlva spordikool
2. HC Tallas
3. HC Pärnu/Rager
4. HC Kehra
5. Spordiklubi Tapa / Tapa valla spordikool
6. HC Tallinn
7. Viljandi spordikool
8. Valga Käval
9. Aruküla spordiklubi
10. HC Viimsi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles